Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Hvem har dimsen der redder den grønne omstilling og gør bygningerne klar til 70%-målsætningen i 2030?

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-05-2021
Sidste års vindere af Innovationsprisen - SorptionShade

Hvem har dimsen der redder den grønne omstilling og gør bygningerne klar til 70%-målsætningen i 2030?

De færreste virksomheder kan nok svare ”os” til det spørgsmål, men I Energiforum Danmark kan mindre også gøre det, her indleder man endnu en gang jagten på de gode ideer og produkter, som letter arbejdet med den grønne omstilling.

En solafskærmning der udnytter solens energi til køling, et svampe-baseret organisk byggemateriale og en IoT Server der giver mulighed for at opsamle IoT-data til sine klassiske EMS eller CTS/BMS-systemer uanset produkt eller IoT-netværk. Det er eksempler på tidligere vindere af Energiforum Danmarks Innovationspris. Ikke koncepter der ændrer vores verden grundlæggende, men virkelig gode bud på hvordan vi kan gøre tingene bedre.

”Det er ikke raket-videnskab, men nye måder at tænke og arbejde på.” siger Næstformand for Energiforum Danmark Niels Boel og han fortsætter:

”Og det er netop denne type ideer vi er på jagt efter med Energiforum Danmarks Innovationspris. Nye koncepter/ideer eller produkter, som gør det nemmere, sikrere eller mere motiverende at arbejde med den grønne omstilling”

Energiforum Danmark vil gerne hjælpe de gode ideer på vej

Da Energiforum Danmark for knap 4 år siden indstiftede Innovationsprisen var det for at bygge bro mellem de medlemmer, som altid er på jagt efter nye løsninger og de virksomheder som opfinder og udarbejder de nye løsninger. For vejen fra tegnebrættet til virkeligheden kan være lang for mange virksomheder.

Formand for Energiforum Danmark Heine Knudsen udtaler: ”I Energiforum Danmark ønsker vi at sætte fokus på nye løsninger, der understøtter energibesparelser og omstillingen til intelligent energianvendelse. Vi vil derfor gerne hylde de spændende ideer, koncepter og produkter blandt vores medlemmer og medvirke til, at disse udbredes i branchen generelt. Med Innovationsprisen sætter vi samtidig en streg under, at Energiforum Danmark er Danmarks førende mødested for vidensdeling for alle der arbejder med grøn omstilling og bygninger.”

Derfor indkalder Energiforum Danmark nu forslag til, hvem der skal være de tre nominerede til Energiforum Danmarks Innovationspris 2021. De tre nominerede får taletid på Netværkskonferencen d. 27/10 og på Energiforum Danmarks digitale platforme op til konferencen. På konferencen vil publikum og et dommerpanel vælge en vinder.

Hvis ud vil vide mere

Hvis du vil vide mere om prisen og hvordan man indstiller koncepter, ideer eller produkter til nominering så læs mere her: https://www.energiforumdanmark.dk/prisuddelinger/energiforum-danmarks-innovationspris/

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.