Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

To nye spændende indstillinger til Innovationsprisen 2021

af: Dorte Nørregaard Larsen, 06-09-2021
Sidste års vindere af Innovationsprisen 2021 - SorptionShade

Indstillingen af kandidater til Innovationsprisen er tæt på deadline og her i slutspurten har Energiforum Danmark modtaget to stærke bud. Dels Enlighted IoT og Northern Light® HVLS ventilator.

Enlighted IoT er en IoT baseret platform skabt til lysstyring, men med potentiale til meget mere, fx pladsoptimering, tilstedeværelses-registrering og energioptimering mere generelt. Løsningen kan integreres med de fleste klassiske bygningsautomatik systemer og forbindelserne mellem sensorerne og platformen er krypterede for at sikre datasikkerhed.

Northern Light® HVLS Ventilator er en energieffektiv ventilator, der har indbyggede UVC-lyskilder, der kan bestråle og desinficere luften i et lokale, så op til 87% af fx coronavirus elimineres. Ventilatorerne findes i forskellige størrelser og kan derfor tilpasses forskellige typer af lokaler. Desuden kan systemet bruges samtidig med, at der er mennesker i et lokale, da UVC lyset udelukkende lyser op mod loftet.

I kan læse mere om de to indstillede her.


Hvem vinder?

Om Enlighted IoT eller Northern Light® HVLS bliver en af de tre nominerede til innovationsprisen afgøres i slutningen af september og på Energiforum Danmarks Netværkskonference den 27. oktober udpeges en vinder. Det sker på baggrund publikumsvurderinger og voteringer fra et dommerpanel fra Energiforskningsprogrammet, DTU og Next.

Sidste frist for at indstille kandidater til Innovationsprisen 2021 er 8. september, du kan se mere om kriterier og procedurer her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.