Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Velkommen til 2021

af: Dorte Nørregaard Larsen, 04-01-2021
Foto: Colorbox

Med ønsket om et godt nytår, tager Energiforum Danmark hul på et nyt år med gode arrangementer:

Torsdag den 14. januar: Energimærkning - Inspiration og erfaringsudveksling (online):

Endnu en runde af energimærkning er i gang eller på vej, rundt om i landets kommuner. Mange havde håbet på bedre rammer og mere fleksible mærker fra centralt hold, men på den led er der endnu ikke meget nyt. Men det betyder ikke at man ikke kan finde på nye gode måder at få og bruge energimærkning.

Derfor inviterer Energiforum Danmark i Midtjylland og Kommunenetværk øst og vest til fælles online inspirationsmøde den 14. januar 2021 fra kl. 13-15.

Mødet er åbent for alle og er gratis for medlemmer af Energiforum Danmark og koster 500 kr. for andre. Du kan se det fulde program og tilmelde dig her.


Mandag den 18. januar: FN's Verdensmål - Er det nu helt så fjernt? (online)

FN’s verdensmål bruges af mange virksomheder til at give den enkelte virksomheds vision noget retning mod en mere bæredygtig verden. 

Energiforum Danmarks lokalnetværk Hovedstaden/Sjælland invitirer dig til at høre om de udfordringer, der er på de forskellige ledelsesniveauer med implementering af disse mål, hvor du får et generelt overblik og viden om, hvordan I kan arbejde med FN’s verdensmål i praksis på det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau.

Mødet er åbent for alle og er gratis for medlemmer af Energiforum Danmark og koster 500 kr. for andre. Du kan se det fulde program og tilmelde dig her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.