SKRIV UD

Én ting er sikkert. Og det er grønt. Ny national energisparekampagne

af: Dorte Nørregaard Larsen, 29-06-2022
Foto: Colourbox

Energistyrelsen lancerer i denne uge en national energisparekampagne, der skal hjælpe danskerne med at spare på energien hele året rundt.

Under overskriften ”Én ting er sikkert. Og det er grønt.” binder kampagnen de store dagsordener sammen med den enkelte danskers energibesparelser i hverdagen. For når vi sammen sparer på energien og samtidig bruger den, når den er grøn og billig, bliver vi mindre afhængige af olie og gas - og får en mere sikker og grøn energiforsyning.

Kampagnen ruster danskerne til at gøre noget her og nu ved at sætte fokus på aktuelle spareråd. Ved at udvælge sæsonbaserede spareråd møder vi danskerne med relevant og aktuel vejledning i den specifikke situation – hvad end det er højsommer eller fyringssæson, og hvad end man bor i hus eller lejlighed. Kampagnen lanceres i fem faser med hver sit sæson- og situationsbestemte fokus. Den vil både være synlig i bybilledet og være segmenteret på digitale kanaler. Dertil lanceres en særskilt indsats målrettet virksomheder og gasfyrejere. I finder den borgerettede kampagneside på SparEnergi.dk


Vær med til at give danskerne de gode energispareråd

For at nå i mål og få danskerne til at ændre energiforbrugsvaner er det vigtigt, at vi alle sammen skruer lidt ned, bruger lidt mindre og finder alternativer til opvarmning med olie og gas. Derfor opfordrer Energistyrelsen andre aktører, samarbejdspartnere og organisationer at støtte op om kampagnen og være med til at udbrede de gode energispareråd til danskerne.

Kontakt sekretariatet hvis du vil vide mere om hvordan din organisation/virksomhed kan bidrage

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.