Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Klima og ressourcer SKRIV UD

Høring af forudsætningerne for klimastatus og -fremskrivning 2022

af: Pressemeddelelse fra Energistyrelsen, 14-01-2022

Det fremgår af klimaloven, at Energistyrelsen skal udarbejde en årlig klimastatus og -fremskrivning. Klimastatus og -fremskrivning er en teknisk, faglig vurdering af, hvordan udledning af drivhusgasser samt energiforbrug og -produktion vil udvikle sig i perioden frem mod 2035 under forudsætning af et såkaldt ”frozen policy” scenarie. ”Frozen policy” betyder, at udviklingen beskrives på basis af et ”politisk fastfrossent” fravær af nye tiltag på klima- og energiområdet. Det fremgår ligeledes af klimaloven, at den årlige klimastatus og -fremskrivning skal sendes i offentlig høring.

Høringsprocessen løber fra torsdag den 13. januar til torsdag den 27. januar 2022 og vedrører de forudsætninger og de data, der lægges til grund for klimastatus og -fremskrivning 2022.

Se materiale med udkast til forudsætninger og data, der lægges til grund for klimastatus og –fremskrivning 2022.

Skriftlig svar på høringen sendes senest den 27. januar 2022 til kf@ens.dk.

Høringsmøde torsdag den 20. januar 2022

Energistyrelsen inviterer samtidig til et online høringsmøde torsdag den 20. januar 2022 fra 10.00 – 12.00, hvor der vil være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til høringsmaterialet. Tilmelding til høringsmødet foregår ved at sende en mail med navn og organisation / tilhørsforhold til kf@ens.dk.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.