Inspiration SKRIV UD

IoT på Sjællands Universitetshospital i Køge

af: Dorte Nørregaard Larsen, 30-05-2022
Grafik: Siemens

Inspiration fra medlem til medlem.

Fundamentet for Smart Buildings er lagt. På Sjællands Universitetshospital i Køge har Siemens i forbindelse med et større energirenoveringsprojekt også installeret en ny og banebrydende teknologi inden for intelligent lysstyring. Teknologien består af trådløse IoT-sensorer integreret i armaturerne, som via en Cloud-baseret applikation giver mulighed for at sammensætte lysscenarier og overvåge energiforbruget på en nem og enkel måde.

Webinaret finder sted 8. juni 2022 kl. 13.00-13.30, hvor du først får en kort introduktion af IoT-teknologien, hvorefter du kommer med ud på Sjællands Universitetshospital i Køge. Her kan du høre om teknologien i praksis, og hvilken erfaring hospitalet har gjort sig med den intelligente lysstyring efter at have fået installeret over 1.300 IoT-sensorer fra Siemens. Afslutningsvist får du indsigt i de yderligere smarte muligheder, som sensorerne åbner op for – herunder data på brugen af bygningen, samt tracking af udstyr eller personer via Bluetooth.

Webinaret er for dig, der arbejder med energioptimering, er interesseret i mulighederne ved intelligent lysstyring eller ønsker at få mere intelligens ind i din bygning. 

Tilmeld dig her


Få bl.a. svar på:

  • Hvor meget energi kan du spare ved at anvende intelligent lysstyring? 
  • Hvor er det oplagt at anvende IoT-baserede enheder? 
  • Hvor meget vedligehold kræver intelligent lysstyring, og hvilken fleksibilitet åbner det op for?  
  • Hvilke Smart Building-funktionaliteter er der i én og samme trådløse IoT-sensor? 
Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.