SKRIV UD

Netværket for miljømærket indkøb: Gå-hjem-møde med blandt andre Christian Arnstedt

af: Janne Roest-Madsen, 28-10-2022

Er du indkøber, og kunne du tænke dig inspiration, viden og værktøjer til at fremme grønne og mere bæredygtige indkøb? Eller er du leverandør, og kunne du tænke dig et indblik i de stigende grønne krav fra kunder, samt høre Christian Arnstedts tanker om, hvordan bundlinje og bæredygtighed går hånd i hånd?

Netværk for Miljømærket indkøb kan, vil og tør – og har i løbet af de seneste 10 år opnået vigtige resultater ved at bruge deres indkøbsmuskel til at fremme den grønne omstilling. Kom med, når Netværk for Miljømærket indkøb fejrer 10-års-jubilæum og deler ud af erfaringer og resultater.

På mødet får du et indgående indblik i processen og de værktøjer og metoder, som Netværk for Miljømærket indkøb med stor succes har benyttet i nu 10 år. Samtidig præsenteres nogle af netværkets resultater i form at en række konkrete cases, hvor medlemmerne og deres leverandører fortæller om den proces, de har været igennem. Det har været en periode, hvor markedet for produkter, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, har været i en rivende udvikling, og hvor netværkets samlede miljømærkede indkøb er vokset fra 33 mio. kr. i 2012 til 159 mio. kr. i 2021.

Glæd dig også til at høre Christian Arnstedts tanker om at brands, som tænker og inkorporerer sustainability i deres virksomheds DNA, kommer til at være blandt de stærkeste brands i fremtiden.

 

Arrangør

Netværk for Miljømærket Indkøb

Tid og sted

Onsdag d. 9. november 2022 kl. 13.30 - 16.30 Nykredit, Kalvebod Brygge 1-3, København
(Ankomst og registrering kl. 13.30 - 14.00)


Målgruppe

Mødet er relevant for alle beslutningstagere og praktikere, som arbejder i krydsfeltet mellem grøn omstilling, indkøb og miljø. Herunder indkøbere og direktører i private virksomheder, der ønsker at bruge deres indkøbsmuskel i indsatsen for den grønne omstilling og leverandører.


Tilmelding

Tilmelding senest den 4. november 2022. Du tilmelder dig her

Arrangementet er gratis.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser som fordeles efter først-til-mølle. Vi forbeholder os dog ret til at sikre, at alle virksomheder, som ønsker at deltage, får mulighed for at deltage med mindst én deltager.

 

Se det fulde program og tilmeld dig 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.