SKRIV UD

Save-the-date: Offentlige bygninger som frontløbere i den grønne omstilling - arrangement 28/9

af: Dorte Nørregaard Larsen, 20-06-2022
Grafik: Gate 21

Offentlige bygninger er et område, hvor der skal sættes ind, hvis vi skal nå klimamålene. Vi kan omvende millioner af mursten, ventilationsrør og ledninger til en scene for grøn omstilling. Nu inviterer vi dig som arbejder med offentlige bygninger, til en konference som skal gøre os klogere på, hvordan det kan lade sig gøre.

Offentlige bygninger danner rammerne for de fleste menneskers liv med en række service- og velfærdsydelser. Det er her vores børn går i skole, hvor du går på arbejde, spiller badminton eller får hjælp til jobsøgning. Men med de offentlige bygninger følger der et stort energiforbrug, materialeforbrug og dermed også CO2-udledninger (foreslår at slette vedligehold og drift da ift. CØ også er selve byggeriet.

Konferencen markerer afslutningen forde store fælleskommunale indsatser Databaseret energistyring i offentlige og almene bygninger og Circular Builders, hvor omkring 20 svenske og danske kommuner er i gang med at aktivt omstille deres bygninger. 

Læs mere her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.