Politik og regler SKRIV UD

Workshop om "Smart Readiness Indicator" i en dansk kontekst

af: Dorte Nørregaard Larsen, 07-02-2022
Foto: Colourbox

Energistyrelsen og Teknologisk Institut inviterer torsdag d. 17. marts til workshop om EU-ordningen for Smart Readiness Indicator (SRI) i en dansk kontekst. SRI vurderer bygningens automatik og installationer og giver en score for tre nøglefunktioner: Energimæssig ydeevne og drift, tilpasning af driftsmåden til brugerens behov og energifleksibilitet.

På workshoppen præsenteres de foreløbige resultater fra det projekt Teknologisk gennemfører for Energistyrelsen, hvor EU-ordningen om Smart Readiness Indicators (SRI) for bygninger testes i en dansk kontekst.

Projektet startede i december 2021 og afsluttes i juni 2022. Midtvejs i projektet vil vi gerne dele de første erfaringer med SRI-mærkning af mere end 20 bygninger og høre din mening om SRI’s styrker, svagheder og muligheder. Vi lægger derfor op til en workshop, hvor vi i grupper vil fokusere på forskellige SRI-temaer. Derfor skal du ved tilmelding vælge det tema, du har mest interesse i. Temaerne er følgende:

  1. Værdien af en Smart Readiness-mærkningsordning – hvad er den og for hvem er den interessant?
  2. SRI til danske bygninger og forsyninger – afspejler de tekniske områder og funktioner danske forhold og behov fx for CTS, elbilopladning, fjernvarme, energifleksibilitet mv.?
  3. SRI i praksis og i sammenhæng med andre mærkningsordninger – hvordan kan SRI udføres, hvilke kompetencer og formidling er nødvendig?

Du kan finde program og tilmelding her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.