Ambiant Group

Navn på koncept/produkt/ide

Ambiant Group

Generel beskrivelse af produkt/koncept/ide

Ambiant Group er en startup software IoT virksomhed der har udviklet en platform, der gør det nemt for andre virksomheder at se sit reelle energiforbrug i nemme rapporter og overskuelige visualiseringer af data.

F.eks har deres smarte system blevet retrofitted ind i Implement Consulting Groups HQ, hvor det automatiskt regulerer temperaturen af lokaler baseret på vejr, preferancer og reelt "on-use" af rummene. Dvs, ved hjælp af sensorer, kan systemet skrue ned for varmen, når det registrerer der ikke er nogle mennesker der bruger rummet, både nat og dagtid.

Videre kan systemet oplyse om både for højt CO2 og støj niveu - og hjælpe facility managers skabe identifiere problemområder og derved bedre velfærd for medarbejdere.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til den grønne omstilling?

Ambiant Insights+ og Ambiant Energy+ bidrager til den grønne omstilling ved at assistere virksomheder til at nå deres mål på sustainability agendaen - f.ex wellbeing, reducering af spild af energi, mad og øge praktiseringen af ansvarsfult brug af resurser. Ambiant Groups ambition er at gøre det hele så plug-and-play som mulig, med service, så virksomheder ikke behøver bruge tid og resurser på at forstå IoT, men stadig få optimeret deres energiforbrug.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til Energiforum Danmarks vision om "...at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund"?

Ambiant Groups vision er "We want to revolutionize how buildings and work environments reduce environmental impact and improve employee wellbeing..." der lægger sig perfekt op at Energiforum Danmarks vision.

Ambiant Group udvikler løbende nye pakker og løsninger for at bemøde både små og store virksomheders behov for at digitaliseres for at forbruge energi på en fornuftig måde. Det hele handler om flexibilitet, ekspertise og forståelse af både samfundet og kundens behov.

Hvem vil typisk få glæde af vores koncept/produkt/ide? Og hvordan?

Både produktion og office lokaler egner løsningen sig til, fordi det er et intelligent, selvregulerende system, der ved val af tybe sensorer og applikation, kan bruges meget bredt. Ambiant Energy+ bruges mest for regulering af lys- og varme.

Men Ambiant Insights+ kan også bruges, sammen med people count (bevægelses sensorer), til at forudse hvor rengøring af lokaler bør hyppigest gøres (med tanke på covid-19), eller hvilke møde lokaler er ledige for konsulter. Videre, udforsker de muligheden for at reducere madspild, ved at tælle i reel tid hvormange er på arbejdspladsen og reducere kantinens tiltak, nu hvor flex arbejde bliver mere og mere normalt.

Hvor er vores koncept/produkt/ide om 5 år?

Visionen forbliver det samme - at konstant forbedre bygninger for at bespare klimaet - men det vi gør for at nå det mål vil variere, da vi fokusere stenhårdt på innovation og nytænk med software og intelligente systemer.

Vi vil hjælpe Danmark forblive værdensledende i grøn energi, for at fremgå med et stærkt eksempel for vores internationelle mod parter.

Du kan læse mere om Ambient Group på deres hjemmeside her

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.