Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

GreenDozer – første indstillede til Innovationsprisen 2024

af: Dorte Nørregaard Larsen, 06-12-2023
Grafik: Energiforum Danmark

Så er den første indstillede til Innovationsprisen indsendt og godkendt, nemlig GreenDozer, som er en online platform for professionelle leverandører af genbrugsvarer.

Genbrugsvarer vil bl.a. være alt fra nedbrydernes store mængder af byggematerialer til håndværkerens overskud fra diverse byggeprojekter til køkkenfirmaernes udstillingskøkkener. Ambitionen er at samle alt på ét sted, så vareudbuddet og mængderne bliver så store, at arkitekter, rådgivere, bygherrer, håndværkere og private gør-det-selv folk, alle kan finde de varer, de søger, til deres byggeprojekter.

Ved at samle så mange aktører som muligt øger Green Dozer udbuddet og understøtter efterspørgslen af genbrugte byggematerialer, så det bliver lige så nemt at bruge genbrug som konventionelle materialer i stor skala.

Du kan læse mere om GreenDozer her.

Har du et produkt eller en ide, der kan konkurrere med GreenDozer om Innovationsprisen, så tøv ikke med at kontakte os. Alle kan indstille en idé, et produkt eller et koncept til nominering. Det kan være alt fra en ny samarbejdsmodel for energirenovering til en ny måde at bruge kendte teknologier på eller et helt nyt produkt. Det vigtige er, at ideen er ny - dvs. lanceret for nylig eller endnu ikke lanceret, og at den letter arbejdet for os, der arbejder med grøn omstilling, løser problemer i vores hverdag eller på anden måde bidrager til at fremme den grønne omstilling. Læs evt. mere her

Ud af de mange indstillede bliver tre nomineret til prisen. De nominerede vil præsentere deres koncepter på Energiforum 2024, hvor deltagerne og en dommerkomite vælger den endelige vinder.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.