Fotokredit: Colourbox 

Mød to nye ildsjæle

af: Carina Hedelund, Energiforum Danmark

Vi siger velkommen og tillykke til to nye ildsjæle i Energiforum Danmarks bestyrelse. De arbejder med bæredygtighed i hverdagen på hver deres måde – og skal fremover være med til at præge vores forening.


Energiforum Danmarks generalforsamling den 9. marts 2021 løb af stablen online, hvor der blandt andet blev valgt en ny bestyrelse. Vi har hermed fornøjelsen af, at præsentere jer for Peter Hedegård fra Saint-Gobain, der blev valgt som bestyrelsesmedlem og Lene Kuszon fra DTU, der blev valgt som bestyrelsessuppleant.

Både Peter og Lene er begge kendte ansigter i Energiforum Danmarks regi, hvor vi nu også får glæde af deres engagement, indsigt og ildhu i bestyrelsesøjemed.

BLÅ BOG

Peter Hedegård
Business Relations Director
Saint-Gobain Denmark A/S


Peter Hedegård har en HD i Informatik & Økonomistyring og en MBA fra Aarhus Universitet.

I dag arbejder Peter som Business Relations Director i Saint-Gobain Denmark A/S – et arbejde som inkluderer hele aktørkredsen i byggeriet fra bygherre til udførende håndværker.

Ud over bæredygtighed, finder Peter bredden i Energiforum Danmark meget interessant. At skabe en effektiv anvendelse af energien er noget, der optager Peter i hverdagen. Og som han udtrykker det: ”At få bygninger til at performe, så de bidrager effektivt til menneskers trivsel, for dem der bor, lever og arbejder i dem, motiverer mig for at arbejde i bestyrelsen i Energiforum Danmark”.

BLÅ BOG


Lene Kuszon

Projektleder
DTU, Campus Service


Lene Kuszon er uddannet på DTU i 1992 med energi som primær interesse under studiet. Siden har Lene arbejdet i rådgivende ingeniørvirksomheder og bl.a. som energirådgiver i NESA/Dong Energy, hos Dansk Standard og i Region Hovedstaden.

I dag arbejder Lene som projektleder på DTU, hvor bæredygtighed har et stort fokus.

”Jeg håber, at netværk på tværs af landet bliver nemmere, nu hvor vi under corona-pandemien har lært, at vi ikke altid behøver at mødes fysisk”, siger Lene Kuszon og tilføjer, at hun vil arbejde for at få flere unge, studerende i ind i foreningen.

Endnu et velkommen

Vi kan ligeledes sige tillykke til bestyrelsens nye formand, Heine Knudsen, Enhedschef i Energi & Miljø i Region Hovedstaden. Heine blev kommitteret til bestyrelsen i efteråret 2020 og er allerede nu godt integreret i bestyrelsens arbejde.

”Jeg har i de seneste år fulgt foreningen og glæder mig til at stå i spidsen for den spændende udvikling som Energiforum Danmark er inde i. Jeg tror, at foreningens helhedsorienterede tilgang til den grønne omstilling og at samarbejdet på tværs i værdikæden, er vejen frem, og jeg ser frem til at udbrede netop dette”, har Heine tidligere udtalt.

3 afgåede bestyrelsesmedlemmer

Samtidig blev det et farvel og tak til formand Lars Thygesen (Silkeborg Kommune), Carsten Rudkjøbing Larsen (Brunata) og Signe Fogtmann Sønderskov (Rambøll), som alle har sat deres tydelige aftryk på foreningen. Bestyrelsen vil savne dem alle i det daglige arbejde, men foreningen får heldigvis stadig glæde af deres viden og engagement.

Energiforum Danmarks bestyrelse 2021:
 
Heine Knudsen, Region Hovedstaden, formand

Niels Boel, WSP Danmark A/S, næstformand

Rasmus Pedersen, Vitani, næstformand

Erik Brown Frandsen, Sweco, bestyrelsesmedlem

Brian Raahauge, KAB, bestyrelsesmedlem

Flemming Kehr, cphdialogue, bestyrelsesmedlem

Mads Bülow, Favrskov Kommune, bestyrelsesmedlem

Mikkel Jungshoved, BL, bestyrelsesmedlem

Peter Hedegård, Saint-Gobain, bestyrelsesmedlem

Karina Dalgaard Müller, Ikast Brande Kommune, bestyrelsessuppleant

Lene Kuszon, DTU, bestyrelsessuppleant