Se præsentationer fra Kronborg | Historiske Bygninger | Brandsikring | 190522


SE PRÆSENTATIONER FRA ARRANGEMENT PÅ KRONBORG

Torsdag den 19. maj 2022 i Energiforum Danmarks nye netværk for historiske bygninger 


Du kan herunder se eller gense præsentationer fra arrangementet.

  • Hensyn og udfordringer ved usynlig brandsikring - forskellige løsninger til udførelse af brandsikring i fredede bygninger, med hensyn til bygningens bevaringsværdier, herunder også evt. kulturarvs-mæssige værdier v/ Helle Thomasen, VITAing: se PDF

 

  • Personsikker og effektiv brandbeskyttelse af værdier og bygninger – uden brug af vand og kemikalier v/ Lars Lerche, Fire Eater A/S: se PDF

 

Om det nye netværk for historisk byggeri:

Arrangementerne i netværket har fokus på energi, drift og vedligehold af historisk byggeri og berører derfor både tekniske og arkitektoniske emner.

Målgruppen for netværket og arrangementerne er personer, der til dagligt arbejder med energi, drift og vedligehold af historiske bygninger. Dette vil typisk være personer på beslutningstager-niveau; enten i den enkelte bygning eller mere overordnet for flere bygninger i en kommune eller lignende organisation – i enten privat eller offentligt regi.

Er du interesseret i at være med i dette nye netværk kan du sende en mail til vores sekretariat på info@energiforumdanmark.dk.

 

Arkiv

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.