Samarbejde med Dagens Byggeri

Vil du sætte DIT aftryk på Energi- og Klimadagsordenen?

Energiforum Danmark samarbejder med en af landets førende nyhedsformidlere Dagens Byggeri, og derigennem får vi og vores medlemmer mulighed for at præge mediedagsordnen på Energi- og Klimaområdet.  

Derfor efterlyser vi netop DIN gode historie om energi og klima!

Alle artikler, der bringes i samarbejde med Energiforum Danmark og vores mediesamarbejdspartner skal være af oplysende og informerende karakter og kan f.eks. omhandle:

  • Ny teknologi,
  • Klimatilpasning
  • Vedvarende Energi
  • Energi optimering
  • Adfærdsregulering
  • Energiuddannelse og viden
  • Internationalt
  • EU, National- og kommunal politik.

 

Uanset hvilket emne, der skrives om, skal disse altid tage udgangspunkt i Klima og/eller Energi.

Omfanget af hver artikel forventes at være på omkring 2500-3000 anslag, og Energiforum Danmarks sekretariat og bestyrelsen, samt redaktionen af fagbladet forbeholder sig ret til at kvalitetssikre emner og indhold i alle artikler.

Præg debatten sammen med Energiforum Danmark

Artikler, som bliver bragt i samarbejde med os, vil altid ledsages af navn på forfatter, stillingsbetegnelse samt evt. virksomhed, og Energiforum Danmark kan vælge at bringe artikler i følgende medier;

Energiforum Danmark og Dagens Byggeris hjemmeside, nyheds-apps, nyhedsbreve samt trykte medier og diverse sociale medier mv.  

Artikler modtages løbende – og såfremt vi vælger at bringe din artikel, vil du selvfølgelig få besked herom. Vi ser gerne, at du vedlægger foto til artiklen- men dette skal være ledsaget af skriftlig tilladelse til, at Energiforum Danmark og mediesamarbejdspartner må trykke fotoet i forbindelse med artiklen.

Så hvis du har en god historie, og har mod på at skrive en artikel, der kan blive læst af en bred læserskare - så send din artikel til vores redaktion. Så er det måske dig, der får din artikel bragt i en række førende trykte og digitale medier indenfor energibrancen – og så kan du være med til at præge debatten på Energi- og Klimaområdet.

Send din artikel eller en beskrivelse af dit projekt til: redaktionen@energiforumdanmark.dk

 

Energiforum Danmark (1) 

 

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.