Samarbejde med Dagens Byggeri

Vil du sætte DIT aftryk på Energi- og Klimadagsordenen?

Energiforum Danmark samarbejder med en af landets førende nyhedsformidlere Dagens Byggeri, og derigennem får vi og vores medlemmer mulighed for at præge mediedagsordnen på Energi- og Klimaområdet.  

Derfor efterlyser vi netop DIN gode historie om energi og klima!

Alle artikler, der bringes i samarbejde med Energiforum Danmark og vores mediesamarbejdspartner skal være af oplysende og informerende karakter og kan f.eks. omhandle:

  • Ny teknologi,
  • Klimatilpasning
  • Vedvarende Energi
  • Energi optimering
  • Adfærdsregulering
  • Energiuddannelse og viden
  • Internationalt
  • EU, National- og kommunal politik.

 

Uanset hvilket emne, der skrives om, skal disse altid tage udgangspunkt i Klima og/eller Energi.

Omfanget af hver artikel forventes at være på omkring 2500-3000 anslag, og Energiforum Danmarks sekretariat og bestyrelsen, samt redaktionen af fagbladet forbeholder sig ret til at kvalitetssikre emner og indhold i alle artikler.

Præg debatten sammen med Energiforum Danmark

Artikler, som bliver bragt i samarbejde med os, vil altid ledsages af navn på forfatter, stillingsbetegnelse samt evt. virksomhed, og Energiforum Danmark kan vælge at bringe artikler i følgende medier;

Energiforum Danmark og Dagens Byggeris hjemmeside, nyheds-apps, nyhedsbreve samt trykte medier og diverse sociale medier mv.  

Artikler modtages løbende – og såfremt vi vælger at bringe din artikel, vil du selvfølgelig få besked herom. Vi ser gerne, at du vedlægger foto til artiklen- men dette skal være ledsaget af skriftlig tilladelse til, at Energiforum Danmark og mediesamarbejdspartner må trykke fotoet i forbindelse med artiklen.

Så hvis du har en god historie, og har mod på at skrive en artikel, der kan blive læst af en bred læserskare - så send din artikel til vores redaktion. Så er det måske dig, der får din artikel bragt i en række førende trykte og digitale medier indenfor energibrancen – og så kan du være med til at præge debatten på Energi- og Klimaområdet.

Send din artikel eller en beskrivelse af dit projekt til: redaktionen@energiforumdanmark.dk

 

Energiforum Danmark (1) 

 

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.