Building Green: Learning Session om mennesker, bygninger, energisystem og klima - og hvorfor digitalisering er så vigtigt

1. november 2023, 14.40 - 15.30

Energiforum Danmark deltager på Building Green Copenhagen 2023 med en Learning Session den 1. november 2023 kl. 14.40 - 15.30. 

Temaet for Building Green er Det regenerative byggeri.

Når talen falder på regenerative bygninger, er det vi ser for vores indre øje: flotte bygninger, grønne facader, solceller, jordvarme, avancerede spildevands- og affaldsløsninger og godt indeklima, der holder brugerne sunde. Det kræver gode styringsløsninger og samtidig kommunikation mellem brugere og bygning og bygning og omverden. Derfor er digitalisering en vigtig brik i den praktiske virkeliggørelse af den regenerative bygning.

På denne learning session stiller Energiforum skarpt på digitaliseringens rolle i forhold til den grønne omstilling og den regenerative bygning. Vi har inviteret Michael Sand fra Neogrid til at fortælle hvordan data og kunstig intelligens konkret har hjulpet boligejere, boligselskaber og institutioner med at optimere driften og synergien med den grønne forsyning og Kasper Lynge Jensen fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma til at fortælle om deres erfaringer med mennesker, bygninger og digitalisering.

Om arrangementet
Dato: 1. november 2023 
Tidspunkt: 14.40 - 15.30
Sted: Forum København, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

Det er gratis at deltage i Building Green Copenhagen 2023, men kræver tilmelding her.