Danvak & Energiforum Danmark: 4x4 event - Jagten på den smarte bygning

12. november 2024, 11.30 - 16.30

OBS: ny dato. Eventet er flyttet fra den 23. maj til den 12. november 2024

Vær med, når Danvak i samarbejde med Energiforum Danmark tager hul på det andet 4x4 BY DANVAK event i år. Dette event 'Jagten på den smarte bygning' kan du som medlem af Energiforum Danmark deltage i til ordinær medlemspris.

Dette 4×4 by Danvak event er din indgang til at udforske, designe og realisere intelligente, effektive og komfortable bygningsmiljøer.

Få viden, du kan anvende i morgen for at skabe de kommende smarte, energioptimerede og bæredygtige bygninger, vi alle drømmer om. Din deltagelse sikrer dig ikke blot indsigt i de seneste tendenser, men også viden, som direkte kan omsættes i dine fremtidige projekter.

Banebrydende internationale projekter og praktisk eksempler på smarte løsninger
Gennem en kombination af global inspiration og praktiske eksempler vil du få indsigt i, hvordan vi kan inkorporere smarte løsninger i bygninger i dag, der kan forbedre energieffektivitet, arbejdsmiljø og livskvalitet. Vi dykker ned i de nyeste teknologier og strategier med eksempler fra banebrydende internationale projekter.

Hvordan kan data anvendes?
Bliv inspireret af førende danske eksperters arbejde med smarte bygninger, der allerede skaber mærkbare ændringer. Med en praktisk Top Down tilgang diskuterer vi, hvordan data kan udnyttes til at forbedre både bygningsdriften og brugeroplevelsen, giver dig idéer til at tage beslutninger på et oplyst grundlag, der kan implementeres i dine kommende projekter. 

Paneldebat om fremtidens smarte bygning
Gennem en interaktiv paneldebat får du ikke kun indsigt, men også mulighed for at få idéer til fremtidige løsninger, du kan tage med hjem. Dette er din chance for at ikke blot forstå fremtiden for smarte bygninger, men også at blive en del af den, skabe forandringer og netværke med branchens førende specialister på området.

Dato: Obs: ny dato - 12. november 2024

Tidspunkt: 11.30 - 16.30

Sted: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Priser: 995 kr. for medlemmer af Danvak eller Energiforum Danmark og 1.750 kr. for ikke-medlemmer (priserne er eksklusiv moms)

Læs mere og tilmeld dig

Notér blot EFD i kommentarfeltet (deltagerkategorien Ikke medlem) ved tilmeldingen, så sørger Danvaks sekretariat for, at den aftalte rabat fremgår af fakturaen.