Energiforum Danmark: 21Live - fredag

12. marts 2021, 8:00-12:00

Energiforum 21Live er en online vidensuge.
Sendefladen strækker sig fra tidlig morgen til sen eftermiddag og byder bl.a. på ’Teknikernes Morgenhjørne’ og cases fra medlemmer og sponsorer.
I 21Live-studiet er der paneldebatter, skarpe interviews med eksperter, indlæg med gæster fra ind- og udland og naturligvis forskellige dybdegående webinarer.
Du vælger selv, hvilke programindslag du har tid og lyst til at deltage i. Vidensugen er gratis for alle.


Fredag byder på Teknikernes morgenhjørne om indregulering og en perspektivrig afrunding, bl.a. med overrækkelsen af Energi- og miljøprisen 2021.

 

Program:

Kl. 08.00 Teknikerens morgenhjørne om indregulering af vandmængder
Manglende indregulering af vandmængder er kilden til dårlig drift, energispild og dårlig afkøling. Forstår hvorfor og hvordan, så du er klædt bedre på til dialogen om drift og vedligehold.
v/ Johnny Hansen, Schneider Electric

TILMELD DIG HER

 

Kl. 09.30 Byggeriet i den grønne omstilling: Hør vinderen af årets Energi- og miljøpris: Arkitekt Kasper Guldager Jensen fortælle om perspektiver og erfaringer

At få nedbragt bygningernes CO2-aftryk kræver nytækning, visioner og grundighed og det er lige netop det Kasper Guldager Jensen gennem GXN og Circle House Lab har udvist. Kasper Guldager Jensen tænker ikke kun på det enkelte byggeri men på hele branchen og arbejder ud fra en målsætning om at flytte cirkulært byggeri fra det eksperimenterende laboratorium til gængs anvendelse i hele byggebranchen og det i sådan en grad at arbejdet også gælder påvirkning af dansk og europæisk standardisering på området. Derfor får han Energi- og miljørprisen 2021.

Se Kasper Guldager Jensen modtage Energi- og miljøprisen 2021 og hør ham fortælle om erfaringer og perspektiver på byggeriet i den grønne omstilling, samt løfte sløret for sine nye projekter.

TILMELD DIG HER


Praktisk information:

Dato: fredag den 12. marts 2021

Hvor: Online

Se det fulde program her: 


Se mandagens program og tilmelding her.

Se tirsdagens program og tilmelding her.

Se onsdagen program og tilmelding her.

Se torsdagens program og tilmelding her.

Se information om Generalforsamling Energiforum Danmark her.