Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Energiforum Danmark: Inspiration til morgenkaffen #2 - LCAbyg, et værktøj til bæredygtigt byggeri

14. december 2020, kl. 9-10

 

Inspiration til morgenkaffen #2: LCAbyg - et værktøj til bæredygtigt byggeri

Skal vi bygge med cement eller træ? Og hvordan dimensionerer vi rummene bedst, så de fungerer mest energieffektivt uden at gå på kompromis med indeklimaet? Måske LCAbyg har svaret?

LCAbyg er et gratis beregningsprogram til livscyklusvurderinger (LCA) af bygninger, der er udviklet af Aalborg Universitet, Institut for Byggeri, By og Miljø. Med værktøjet kan arkitekter og ingeniører beregne klimapåvirkningen og en række andre miljøparametre af bygninger.

Værktøjet var en af de tre nominerede til Energiforum Danmarks Innovationspris 2020, og nu kan du få en introduktion til de mange muligheder værktøjet byder på. Tilmeld dig herunder.


Energiforum Danmark fejrer julen med en række online morgen-inspirations-møder.

Hvorfor stresse rundt i regn og blæst, når du kan få inspirationen serveret direkte til kaffen, mens du forbereder dig til endnu en travl arbejdsdag?

Energiforum Danmark inviterer i december til en række korte morgen-inspirationsmøder, der giver et skud inspiration til at starte dagen på, en gråvejrsdag i december. Hav en god kop kaffe eller the parat, sæt dig godt til rette og login kl. 9.00. Møderne er gratis for medlemmer af Energiforum Danmark, og andre kan deltage for 250 kr. 

Du kan se links til to andre møder i rækken her:

9/12 - Inspiration til morgenkaffen #1: En klimavej i Hedensted

16/12 - Inspiration til morgenkaffen #3: Indeklima - gode råd til bedre indeklima i daginstitutioner

 


TILMELDING