Session med iEnergi på EL&Teknik 2024: Smart forbrug - fra belastning til belønning

16. maj 2024, 13.00 - 14.00

Session med iEnergi på EL&Teknik 2024: Smart forbrug - fra belastning til belønning

På El- og Teknikmessen i Odense Congress Center kan du den 16. maj kl. 13.00 deltage i en session med Intelligent Energi med fokus på intelligent styring af forbrugsenheder (med udgangspunkt i varmepumper). Det er gratis at deltage. Husk blot at registrere dig.

Agenda:

13:00 – velkomst og introduktion v. Morten Lund Kristensen, iEnergi

Præsentation af program og rammesætning af vigtigheden af intelligent styring ift. effekttilstrækkelighed (TSO-net) og flaskehalse (DSO-net)

13:05 – Vejen til den fleksible varmepumpe v. Rasmus Gordon Knudsen, Nærvarme Danmark/SEF

Præsentation af Nærvarme Danmarks initiativ omkring intelligent styring af individuelle varmepumper – perspektiv omkring udfordringer og potentialer ift. teknik såvel som forretningsmodel.

13:25 – Integrationen af intelligent styring i driften af varmepumper og andre tekniske bygningsinstallationer v. Morten Veis Donnerup, Neogrid Technologies

Præsentation af Neogrids arbejde med intelligent styring og hvilke barrierer, der ligger for at udbrede dette yderligere – med umiddelbart udgangspunkt i (individuelle) varmepumper. Perspektiv på AI og dennes rolle i at kunne drifte og disponere efter komplekse prissignaler effektivt og sikkert.

 

Sted:

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

 

Tilmelding:

Tilmelding er gratis. Husk at registrere dig her: Velkommen til EL & TEKNIK '24 (elogteknikmessen.dk)