Energiforum Danmarks lokalnetværk Hovedstaden/Sjælland: "Commissioning i praksis" (online)

16. juni 2021,


Energiforum Danmarks lokalnetværk Hovedstaden/Sjælland inviterer medlemmer og andre interesserede til et spændende morgenkaffe-møde om 'Commissioning i praksis'.


Commissioning er kvalitetsstyringsproces, som sikrer, at de tekniske installationer virker sammen. Vi har allerede kvalitetssikring og tilsyn, så hvorfor skal vi også have commissioning? Indlægget vil give et grundlæggende kendskab til commissioning-processen, den økonomiske benefit, hvordan man udfører det, og samtidig en perspektivering til hvordan det passes ind i vores eksisterende byggeprojekter.


Dato:            
onsdag den 16. juni 2021
Tid:               kl. 9.00 – 10.00
Sted:             online


Agenda:

  • Introduktion til commissioning i Danmark
  • Hvad giver commissioning af værdi?
  • Commissioning i praksis
  • Bæredygtighed, Funktionsafprøvning, Maskinsikkerhed ... og Commissioning
  • Opsamling og spørgsmål

 

Deltag i indlægget ”Commissioning i praksis” og find ud af, om commissioning er noget for dig. Du vil lære, hvordan du smartest og billigst får implementeret processen på dit byggeprojekt, og samtidig får mest mulig værdi ud af den.

Indlægsholderen, Thomas Toftgaard Jarløv, har mange års erfaring med commissioning, har været medforfatter på den danske commissioning standard, DS3090, er indehaver af flere Cx certificeringer, QCxP, CxM, CxAP, og forfatter til den danske bog om commissioning, ”Guide til commissioning i praksis”.

 

Praktiske oplysninger: 

Af hensyn til planlægning bedes tilmelding til arrangementet ske senest den 14. juni.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Energiforum Danmark og koster 200 kr. for øvrige deltagere.

Tilmelding finder du her: