Netværk for Historiske Bygninger: Brandsikring i historisk byggeri (Kronborg)

19. maj 2022, kl. 12-16

Fotokredit: Thomas Rahbek og colourbox


Energiforum Danmarks nye netværk for historiske bygninger
inviterer medlemmer og andre med professionel interesse til et spændende arrangement om tiltag og forebyggelse af brand i historisk byggeri, samt rundvisning på Kronborg med fokus på brandsikring.

Tid:

Torsdag d. 19. maj kl. 12-16

Sted:

Kronborg Slot, Kronborg 2C, 3000 Helsingør

 

Deltag den 19/5 og hør mere om brandsikring på Kronborg og hverdagen i et historisk byggeri, bliv inspireret til at udføre "usynlig" brandsikring og få viden om myndighedskrav til brandsikring i historiske bygninger.

Arrangementet er gratis og specielt målrettet alle med professionel interesse for historisk byggeri indenfor fagområderne drift, teknik, vedligehold og restaurering.


Programmet byder bl.a. på:

  • Hensyn, udfordringer og udførelse af usynlig brandsikring

  • Rundvisning på Kronborg med fokus på brandsikring

  • Regler, krav og retningslinjer

  • Personsikker og effektiv brandbeskyttelse - uden brug af vand og kemikalier


Se detaljeret program her.


Du tilmelder dig her: tilmelding

 

Mere om det nye netværk for historisk byggeri:

Arrangementerne i netværket har fokus på energi, drift og vedligehold af historisk byggeri og berører derfor både tekniske og arkitektoniske emner.

Målgruppen for netværket og arrangementerne er personer, der til dagligt arbejder med energi, drift og vedligehold af historiske bygninger. Dette vil typisk være personer på beslutningstager-niveau; enten i den enkelte bygning eller mere overordnet for flere bygninger i en kommune eller lignende organisation – i enten privat eller offentligt regi.

Er du interesseret i at være med i dette nye netværk kan du sende en mail til vores sekretariat på info@energiforumdanmark.dk.


Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål: