Webinar om det kommende NIS2-direktiv (Cybersikkerhed)

20. april 2022, kl. 9-10

Webinar om det kommende NIS2-direktiv (Cybersikkerhed) 20. april kl. 9-10

Sammen med Intelligent Energi inviterer Energiforum Danmark til et fælles webinar onsdag den 20. april 2022 kl. 09:00-10:00 med fokus på det kommende NIS2-direktiv.

I 2016 kom det første NIS-direktiv (NIS: Network and Information Security), der var EU's bud på fælles lovgivning om cybersikkerhed. Siden er cybertruslen, og deraf behovet for modtræk, blot vokset. Samtidig har implementeringen af NIS-direktivet været forholdsvis uensartet på tværs af landene i EU, hvilket skaber usikkerhed for internationale virksomheder og potentielt påvirker den fri konkurrence på tværs af landegrænserne i EU. Derfor er der nu et NIS2-direktiv undervejs, der skal mindske ulighederne mellem medlemslandene og som samtidig skærper kravene til cybersikkerhed for de berørte organisationer af direktivet.

Direktivet kommer til at berøre løsninger "i skyen" og kommunikation med samfundskritisk infrastruktur (energi og sundhed), og dermed rigtig meget af det smart-grid og smart building vi går og overvejer.

Vi har inviteret Emil Bisgaard, erhvervsjuridisk rådgiver og Partner hos Kammeradvokaten til at holde oplæg om dette og ser frem til at blive klogere på emnet sammen med jer.

Find tilmelding til webinaret her: https://ienergi.dk/ienergis-moeder-workshops/webinar-kommende-nis2-direktiv

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål: