Optimering af ventilationsanlæg med kunstig intelligens - webinar

22. november 2022, kl. 15-16

I to år har et Elforsk projekt samlet energidata fra 400 ventilationsanlæg i kommunale ejendomme. Disse data er blevet sammenkært med vejrdata, BBR, anvendelse og energimærker.

Hør om resultater og erfaringer fra projektet, på dette webinar.

 

Agenda:

Introduktion til projektets formål og baggrund
v/ Jesper Kjærulff, IQ Energy Nordic

Hvordan Frederiksberg kommune har fået overblik og sparet energi gennem arbejdet med projektet
V/ Esmir Maslesa, Frederiksberg Kommune

Esmir Maslesa, energirådgiver i Frederiksberg kommune præsenterer data, læring og resultater fra nogle af de indsatser, som har været en del af projektet, herunder bl.a. mulighederne for at arbejde med grundlast og driftsoptimering ud fra et væsentligt mere detaljeret datagrundlag.

Kan en kunstig intelligens spare penge på driften af et ventilationsanlæg?
v/Malte Frederiksen, Ento Labs

Malte Frederiksen, stifter og kommerciel direktør vil fortælle om hvordan den kunstige intelligens virker. Dernæst hvordan vi har overført menneskelig viden til den kunstige intelligens og slutteligt hvordan den i løbet af projektet er blevet "klogere" på driften af ventilationsanlæg hos de fem kommuner.

Hvordan Høje Taastrup kommune har fået overblik og sparet energi gennem arbejdet med projektet
v/ Jens-Emil Syrach Nielsen, Høje-Taastrup Kommune

Jens-Emil Syrach Nielsen fra energiteamet i Høje-Taastrup kommune vil fortælle om de erfaringer kommunen har gjort sig gennem arbejdet med projektet, herunder konkrete resultater, udfordringer undervejs og planer for fremtiden.

Arrangementet er online og deltagelse er gratis, men kræver tilmelding her

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål: