Bygningshubben - en guidet rundtur (Online)

22. juni 2022, kl. 09.00-09.45

Med ambitionen om at skabe genveje til energieffektiviseringer har Energistyrelsen i samarbejde med en række organisationer* etableret en platform der samler og formidler data fra BBR, Energimærkningsordningen og DMI samt anonymiserede forbrugsdata for el og fjernvarme på timebasis: Bygningshubben

Onsdag d.22. juni kl.09.00-09.45 Inviterer TEKNIQ Arbejdsgiverne og Energiforum Danmark på en guidet rundtur i bygningshubben:

 Hvordan får jeg adgang til data?

  • Hvor finder jeg hvilke data?
  • Hvad kan jeg som bygningsejer?
  • Hvad kan jeg som rådgiver, håndværker og installatør?


Vores guide er Morten Høg fra Energistyrelsen.

Rundturen foregår online og er ganske gratis, men kræver tilmelding her

Du kan tilmelde dig helt frem til kl. 08.45 den 22. juni 

 

* I første omgang er Bygningshubben etableret som en testfacilitet, der bl.a. udstiller energidata fra bygninger med flere enheder, som eksempelvis lejlighedskomplekser, i Aarhus Kommune. Projektet skal give erfaringer med, hvordan en forbedret adgang til bygnings- og forbrugsdata kan anvendes i arbejdet med den grønne omstilling. Projektet gennemføres i et samarbejde mellem Energistyrelsen, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, Energinet, Kredsløb og Aarhus Kommune i 2022 og 2023.

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx. bidrager dette arrangement til disse verdensmål: