CTS-netværk Vest: Mennesket som udgangspunkt for lyssætning i bygninger

25. april 2023, 12.30 - 16.00

Energiforum Danmarks CTS- netværk Vest inviterer medlemmer til netværksmøde om mennesket som udgangspunkt for lyssætningen i bygninger.

 

Tid: 25/04 – 2023, kl. 12.30 – 16.00

Sted: ELCON, Edwin Rahrs Vej 73, 8220 Brabrand

 

Thomas Tørngren Nejsum, funktionschef CTS hos ELCON, giver en rundvisning hos ELCON og fortæller om, hvordan samspillet mellem flere komponenter – blandt andet lyssætningen – har en effekt på den generelle trivsel hos medarbejderne.

 

Per Rheinholdt, direktør i Dansk Center for Lys (DCL), fortæller om lysets indvirken på mennesker, og hvordan man via lys i bygninger kan understøtte menneskers behov for en varierende lyspåvirkning gennem dagen. Det har betydning for eksempelvis døgnrytme, søvn og helbred.

 

Foreløbigt program for dagen:

 

12.30: Rundvisning og networking hos ELCON

Oplæg fra Thomas Nejsum, ELCON 

Ca. 14.15 - 14.45:  Pause

Oplæg fra Per Rheinholdt, Dansk Center for Lys

Opsamling, spørgsmål og rundbordssnak

16.00: Afslutning

 

Netværksmødet er for medlemmer af CTS Netværk Vest. Hvis du ønsker at blive en del af netværket, kan du kontakte Energiforum Danmarks sekretariat på info@energiforumdanmark.dk

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx bidrager dette arrangement til disse verdensmål: