Online morgenkaffemøde: Bæredygtige valg af ventilation i forbindelse med renovering i etageejendomme

26. april 2023, 08.30 - 09.15

 

Byggeriets aktører skal i fremtiden kunne vurdere, hvilke ventilationsløsninger der er mest bæredygtige bredt set og ikke blot have fokus på fx energiforbrug og driftsomkostninger alene. Det gælder også i forbindelse med indførelse eller renovering af ventilationsanlæg. Men hvad betyder det konkret for de valg, man kan og skal tage i en renoveringssag?

Det har Teknologisk Institut (TI) belyst for Concito og Rådet for Grøn Omstilling i et fremsynsnotat baseret på erfaringerne fra et renoveringsprojekt i boligforeningen ”Frydenspark”.

På dette online morgenkaffemøde præsenterer Pia Rasmussen, Christian Holm Christiansen og Christian Grønborg Nicolaisen fra TI, erfaringer, konklusioner og anbefalinger fra projektet og fremsynsnotatet.

 

Så skænk en god kop kaffe eller te, og start dagen med at blive klogere på bæredygtige valg i forbindelse med ventilation.

 

Det er gratis at deltage men kræver tilmelding her.

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx bidrager dette arrangement til disse verdensmål: