Online morgenkaffemøde: GreenInsight – AI-drevet ressourceoptimering i kommunale bygninger

29. maj 2024, 8.30 - 09.15

GreenInsight – AI-drevet ressourceoptimering i kommunale bygninger

AI er andet og mere end sjove billeder generet på ChatGPT – det kan fx også bruges til at ressourceoptimere de kommunale bygninger.

Hvilke resultater skal man forvente at opnå? Hvordan forholder man sig til dataejerskab? Og hvordan adskiller AI sig fra den klassiske bygningsovervågning med traditionelle EMS-systemer?
Hvordan spiller det ind i kommunernes overordnede planer, og hvordan forvandles data og analyser til konkret handling? Er det besværet værd?

Dette undersøger fem sjællandske kommuner i projektet GreenInsight, som drives af Gate 21 og støttes af Digitaliseringsstyrelsen.

På dette morgenkaffemøde vil projektleder Luna Naja Rosendal Katz fra Gate 21 sammen med energimanager Christian Gothenborg fra partnerkommunen Rudersdal dele ud af deres indsigter og erfaringer fra projektet og give konkrete eksempler på, hvordan projektet gennemføres i praksis i en kommune.

Så skænk en god kop kaffe eller te, og start dagen med at blive klogere på mulighederne for at benytte AI i bygningsdriften.

Det er gratis at deltage men kræver tilmelding her