Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Energiforum 2020 - dag 1

3. marts 2020,

Energiforum Danmarks Årskonference med udstilling, workshops, faglig inspiration og networking.

Det foregår på Hotel Nyborg Strand.

VELKOMMEN TIL ENERGIFORUM 2020

De skorter ikke på de store visioner i disse år. Verdens udfordringer erkendes nu, og lysten til at udstikke en kurs og bakke op om de nødvendige handlinger fornemmes mange steder. Men der er stadig lang vej igen. Vi er faktisk kun knap begyndt. Omstillingen til mere bæredygtighed i byggeriet og i bygningsdriften, omstilling til grøn energi og reduktion af energiforbruget vil fortsat kræve en indsats på mange niveauer. Fra beslutningstagere til det tekniske personale – alle har vi et ansvar for at træffe de rigtige beslutninger i vores hverdag samt påvirke, hvor vi kan.

Energiforum Danmark arbejder for, at vores medlemmer er klar til at tage del i den omstilling. Vores arbejde tager derfor udgangspunkt i, at de store visioner skal nå hverdagen. Vi vil bidrage til, at viden om ny teknologi, nye metoder og eksempler på modige projekter fortælles til vores medlemmer.

Det er en vigtig del af vores DNA at facilitere den gode og saglige erfaringsudveksling og vidensdeling blandt vores medlemmer. Den gode løsning, det næste skridt eller det nødvendige løft findes ikke altid allerforrest i feltet blandt den nyeste viden eller via den mest innovative metode. Nogle gange handler det blot om at få lidt inspiration fra en kollega i anden organisation eller trykprøve ens ideer hos et par fagligt ligesindede.

Gode rammer for faciliteret erfaringsudveksling er et af kendetegnene for Energiforum Danmarks arrangementer.

Derfor er vi glade for igen at kunne invitere til Energiforum Danmarks årskonference – Energiforum 2020 – på Nyborg Strand

Program: (klik på programmet og få flere detaljer)

Se programmet for onsdag her.

Se det fulde program her.