Online morgenkaffemøde: 18 genveje til mere bæredygtigt byggeri

30. august 2023, 8.30 - 9.15

Online morgenkaffemøde: 18 genveje til mere bæredygtigt byggeri

I Byggeriets klimanalyse, som udkom i juni, har tænketanken Concito set på, hvordan vi kan reducere CO2-aftrykket i hele bygningens livscyklus.

Det vil sige både i forhold til klimapåvirkningen fra de materialer, der bygges med, CO₂-udledningerne tilknyttet byggepladsens energiforbrug og materialespild og effektivisering af det energiforbrug, der går til driften af bygningerne. Der skal tænkes i cirkulære processer, der kan skabe bedre balance mellem de ressourcer, vi tager og dem, vi giver tilbage til naturen. I analysen kommer Concito frem til 18 fokusområder, der kan hjælpe os til et mere bæredygtigt byggeri.

På dette morgenmøde vil Concito fortælle om analysen og de 18 fokusområder og inspirere til, hvordan du konkret kan reducere bygningens CO2-aftryk.

Så skænk en god kop kaffe eller te, og start dagen med at blive klogere på, hvor og hvornår du kan tage de rigtige beslutninger i forhold til co2-aftrykket de bygninger du arbejder med.

Mødet er gratis men kræver tilmelding her

Se oversigt over alle online morgenkaffemøder

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx bidrager dette arrangement til disse verdensmål: