Hovedstadsgruppen: Gå-hjem-møde: energirigtig drift - hvad er mest energieffektivt?

31. maj 2023, 13.30 - 16.00

Energirigtig drift – hvad er mest energieffektivt?

 Energiforum Danmarks hovedstadsgruppe inviterer til gå-hjem-møde om energirigtig drift onsdag den 31. maj kl. 13.30 – 16.00

Til dette netværksmøde vil Søren Dahl fra VIA University College fortælle om, hvordan både varme og ventilation styres med rumsensorer, og hvad dette kræver hos VIA University College. Derudover skal vi høre om det næste step og hvilke overvejelser, der er, i forbindelse med det nuværende pilotprojekt for AI energistyring.

Vi skal også høre om, hvilke erfaringer man har gjort sig med intelligent energistyring i en kommune. Rune Klitgaard vil blandt andet gøre os klogere på, hvordan de i Tårnby Kommune benyttede sig af kunstig intelligens til at sikre energirigtig drift og dermed opnåede store energibesparelser.

Dernæst gør vi plads til debat om de 19 grader og - på baggrund af erfaringer fra sidste vinter - drøfter vi, hvordan vi griber næste varmesæson an.

Foreløbigt program:

Velkomst og intro

Behovsstyring – sensorer i hvert rum

                             v/ Søren Dahl, VIA University College

Pause

Next level energistyring – hvordan kan man bruge AI til energistyring?

                            v/ Rune Klitgaard, erfaringer fra Tårnby Kommune

Debat – 19 grader, en evaluering af denne varmesæson

Opsamling og forslag til nye emner

 

Sted: Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup

 

Tilmeld dig mødet her:

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx bidrager dette arrangement til disse verdensmål:

  


TILMELDING

(Skriv navn og e-mail-adresse)