Online morgenkaffemøde: EPD´er – guidet rundtur i hvad, hvorfor og hvordan

31. maj 2023, 8.30 - 9.15


EPD´er – guidet rundtur i hvad, hvorfor og hvordan

Med tilblivelsen af det nye bygningsreglement fra januar 2023 er der kommet yderligere fokus på dokumentation af byggeprodukter og materialer.

En naturlig udvikling heraf er således, at der i stigende grad bliver udarbejdet miljøvaredeklarationer (EPD’er), så aktører inden for bl.a. byggeriet kan foretage materialevalg med viden om produkters og materialers miljøpåvirkning in mente.

Til dette morgenmøde vil Magnus Schrøder Pedersen og Kristine Holse Hansen fra rådgivningsvirksomheden Transition ApS gøre os klogere på hvad EPD’er er, hvordan de bliver udarbejdet, hvad de kan bruges til og hvilken betydning de får fremadrettet.

Så skænk en god kop kaffe eller te, og start dagen med at blive klogere på, hvad udarbejdelsen af EPD’er kan betyde for din virksomhed eller organisations kunderelationer, konkurrenceevne og fremtidsudsigter.

Mødet er gratis men kræver tilmelding her

 

 

Se oversigt over alle online morgenkaffemøder

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

I Energiforum har vi som altid fokus på verdensmålene, og derfor vil dette morgenmøde om EPD’er henvende sig specifikt til verdensmål 12 om ansvarlig produktion. Hvis vi forpligter os til at producere ansvarligt, er det vigtigt, at vi har en indgående viden om, hvad vores produkter og materialer indeholder, og hvordan de påvirker miljøet igennem deres livscyklus. EPD’er giver os således adgang til denne viden.