Energiforum Danmarks lokalnetværk Hovedstaden/Sjælland: morgenmøde om Bygningshubben (online)

3. marts 2022, kl. 9 - 9:45

 

Energiforum Danmarks lokalnetværk Hovedstaden/Sjælland inviterer medlemmer og andre interesserede til et spændende onlinemøde om Bygningshubben.


Alle råber på data!

Og alle har svært ved at skaffe de nødvendige data ...

Er 'Bygningshubben' den fremtidige løsning?


Bygningshubben skal være en database, hvor data fra både energiforbrug, BBR og data fra energimærker samles. Et vigtigt skridt for os fagfolk, da det vil lette arbejdet med benchmarking og lokalisering af de mindst energieffektive bygninger.

Der er dog nogle kritiske punkter - for hvad gør vi, når data fra BBR og energimærkninger ofte er forkerte eller forældede?

Energiforum Danmark har derfor inviteret Morgen Høg fra Energistyrelsen til dette online morgenmøde for at fortælle mere om Testfaciliteten for Bygningshubben, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål.

 

Agenda:

kl. 9.00 - 9.05: Velkomst v/ Pimmie C. Schultz, Viegand Maagøe

kl. 9.05 - 9.35: Introduktion til testfaciliteten for bygningshubben v/Morten Høg, Energistyrelsen

kl. 9.35 - 9.45: Spørgerunde og afrunding

 

Deltag i onlinemødet og bliv klogere på testfaciliteten for bygningshubben, hvad den kan, hvorfor den er relevant og hvilke udviklingsperspektiver der er.


Tilmelding:
 

Mødet er gratis for alle, men kræver tilmelding senest 1. marts via dette link: tilmelding

 

Energiforum Danmark og Verdensmålene:

Det er måske ikke noget du tænker så meget over i hverdagen, men faktisk så spiller de fleste arrangementer og aktiviteter i Energiforum Danmark, positivt ind til et eller flere verdensmål. Fx bidrager dette arrangement til disse verdensmål: