Energi og bæredygtighed i byggeri og bygninger

Netværkskonference 2020

12. november 2020, kl. 11-14 - Online

 

Netværkskonferencen – nu i en kortere, digital og gratis version

Klimadagsorden har nok aldrig stået stærkere og selv om COVID19 stjæler opmærksomheden og skaber forhindringer for mange initiativer, skal det ikke forhindre os i at blive klogere på hvordan vi kan komme i mål med 70%-målsætningen.

Netværkskonferencen i Kolding er blevet aflyst, men derfor skal du ikke snydes for disse fire spændende indlæg, som du kan se på to webinarer d. 12. november i tidsrummet 11-13:

 

Webinar 1 - Husk at bygningerne er til for brugerne – hvordan sikrer vi at vores valg af tekniske løsninger afspejler det? (kl. 11.00-11.45)

Rune Korsholm Andersen fra DTU fortæller om erfaringer med adfærds- og forbrugsmønstre i forbindelse med energirenovering af boliger (Elforsk-projekt)

Energiantropolog Babette Peuliche Slott fra Teknologisk
fortæller om brugeradfærd; hvilken indflydelse har den, og hvordan man kortlægger og påvirker brugeradfærd.

 

Webinar 2 - Klima-neutral i 2030 – cases og eksempler fra virkelighedens verden (kl. 12.15-13.00)

Hanne Ring Hansen og Anders Brønden fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma fortæller hvordan de arbejder mod en CO2-neutral værdikæde og bl.a. har opnået en B-Corp-certificering

Annette Egetoft fra Københavns Kommune fortæller om hovedstadens vej til klimaneutralitet

 

Innovationsprisen 2020 - webinarerne rundes af med en festlig overrækkelse af Innovationsprisen 2020. Se hvem de nominerede er lige her

 

Se invitationen her.

 

Tilmelding

Alt du skal gøre er, senest 6/11, at tilmelde dig her på siden. Så modtager du et par dage før d. 12/11 et link til eventet.

Deltagelse er gratis, men kræver PC, tablet eller telefon med god internetforbindelse.

 

Energiforum Danmark takker vores webinar-partnere for støtten: