Energiforum Danmarks Innovationspris

Har du produktet, ideen eller konceptet, der gør energirenoveringen nemmere, energispildet lettere at finde, som hjælper med styre energiforbrug og indeklima, som motiverer brugere og kollegaer til at reducere energiforbruget, eller som på anden måde letter hverdagen for alle os, der arbejder for grøn omstilling, og for at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund?

Så er Energiforum Danmark på jagt efter fremtidens gode ideer og koncepter.

Vi vil gerne bringe morgendagens teknologier og koncepter til vores medlemmer, men også give vores innovative medlemmer et udstillingsvindue for de koncepter, ideer og produkter, som de har på vej.

Derfor uddeler vi på Netværkskonferencen d. 25/10 Energiforum Danmarks Innovationspris.

Prisen uddeles til en ud af fire nominerede, som udpeges af bestyrelse og frivillige i Energiforum Danmark. Prisvinderen vælges af deltagerne på Netværkskonferencen 2018 og af en dommerkomite med Mads Thimmer, direktør og stifter af InnovationLab spidsen, Mads Lyngby Pedersen fra EUDP-programmet (Energistyrelsen) samt Søren Rønn fra SE Next Step. 


Alle kan indstille en idé, et produkt eller et koncept til nominering. Det kan være alt fra en ny samarbejdsmodel for energirenovering til en ny måde at bruge kendte teknologier på eller et helt nyt produkt. Det vigtige er, at ideen er ny - dvs. lanceret for nylig eller endnu ikke lanceret, og at den letter arbejdet for os, der arbejder med grøn omstilling, løser problemer i vores hverdag eller på anden måde bidrager til at fremme den grønne omstilling.

Du kan læse mere om udvælgelseskriterier, udvælgelse og tidsfrister her

Sidste frist for indstilling af kandidater var 1. oktober

 

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.