Indstillinger til Innovationsprisen 2021

Woodsense - intelligent sensorløsning er indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2021

Woodsense har udviklet en IoT-sensorløsning som anvender intelligent data til at måle fugt i træ og trækonstruktioner, og dermed forebygge skader i byggeriet.

Sensoren monteres direkte på træet, hvor den sender målinger i realtid til platformen. Her analyseres den målte data, og hvis der opstår situationer med kritiske forhold som fugt- eller temperaturændringer, der kan give anledning til skader, bliver kunden underrettet.

Gennem en kombination af sensorens egne målte data og meteorologiske observationer, er det muligt for sensoren at fange fugtskader, før de sker, hvilket både reducerer ressourcespild og er med til at fremme brugen af træ i byggebranchen.

Du kan læse mere om indstillingen her. 


 

Ambiant Group - bæredygtighed gennem digitalisering er indstillet til Energiforum Danmarks Innovationspris 2021

Ambiant Group er en startup software IoT virksomhed der har udviklet en platform, der gør det nemt for andre virksomheder at se sit reelle energiforbrug i nemme rapporter og overskuelige visualiseringer af data.

F.eks har deres smarte system blevet retrofitted ind i Implement Consulting Groups HQ, hvor det automatiskt regulerer temperaturen af lokaler baseret på vejr, preferancer og reelt "on-use" af rummene. Dvs, ved hjælp af sensorer, kan systemet skrue ned for varmen, når det registrerer der ikke er nogle mennesker der bruger rummet, både nat og dagtid.

Videre kan systemet oplyse om både for højt CO2 og støj niveu - og hjælpe facility managers skabe identifiere problemområder og derved bedre velfærd for medarbejdere.

Du kan læse mere om indstillingen her.

 

Sidst opdateret den 27. maj 2021.

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.