Inspiration SKRIV UD

Dansk Energi inviterer til workshop på baggrund af ny rapport om ”Energieffektive 50’ere”

af: Ulrik Blaabjerg, 07-10-2016
Foto: Colourbox

Onsdag d. 16. november inviterer Dansk Energi til præsentation af deres seneste ELFORSK projekt ”Energieffektive 50’ere”. Til arrangementet vil ELFORSK sætte fokus på de argumenter, rådgivere skal bruge over for sine kunder ligesom at der vil blive præsenteret flere af de seneste projekter.

Der vil desuden være en præsentation af hvilke fordele dine kunder vil få ud af at gennemføre energibesparelser, hvilke virkemidler du skal bruge når du henvender dig til 50+ samt hvordan du som rådgiver får både en ejer og lejer i tale.  

På dagen vil der være indlæg, diskussioner og gennemgang af cases, så du går hjem med ny viden og værktøjer. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser så pladserne vil blive fordelt efter først til mølle.

Tid: 16. november kl. 09.30-15.30

Sted: Fjernvarmens Hus, Merkurvej 7, 6000 Kolding

Pris: Gratis (Der er et no-show gebyr på 500 kr.)

Tilmelding: Send en mail til Susanne L. Schuster på sls@danskenergi.dk (Bemærk at tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet)

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.