Forsyning og VE SKRIV UD

Energistyrelsen inviterer til dialog om solcelleudbud

af: Kasper Elton Jensen, 26-02-2016
Foto: Colourbox

Energistyrelsen opfordrer til at indsende bemærkninger og spørgsmål til udkast til udbudsbetingelser for pilotudbuddet for solceller og inviterer til dialogmøde den 10. marts 2016.

Energistyrelsen vil i 2016 gennemføre et pilotudbud af pristillæg for elektricitet fra 20 MW solceller, hvoraf 2,4 MW forventes åbnet for placeringer i Tyskland. Som led heri har Energistyrelsen udarbejdet et udkast til udbudsbetingelser, som der er mulighed for at komme med bemærkninger til.

Alle bemærkninger til udkastet til udbudsbetingelserne vil blive inddraget i overvejelserne ved udarbejdelsen af de endelige udbudsbetingelser. Da en del af pilotudbuddet åbnes for placeringer af solcelleanlæg i mindst et andet EØS-land, vil der skulle indgås en samarbejdsaftale med det eller de pågældende EØS-lande. Det endelige indhold af udbudsbetingelserne, herunder udformningen af pristillægget og øvrige designelementer, vil derfor i relevant omfang også afspejle en afvejning af de hensyn, der er nødvendige for, at Danmark kan indgå en samarbejdsaftale med det pågældende EØS-land.

De endelige udbudsbetingelser vil sammen med øvrigt relevant materiale (kontraktskabelon, skabelon for afgivelse af tilbud m.v.) udgøre det endelige udbudsmateriale, som vil gælde for pilotudbuddet, når det iværksættes.

Yderligere informationer om hvor bemærkninger og spørgsmål til udkastet skal sendes hen findes på Energistyrelsens hjemmeside.

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.