Inspiration SKRIV UD

Nye tilbud fra IDA Mechanical i det nye år

af: Ulrik Blaabjerg, 08-12-2016
Foto: Colourbox

IDA Mechanical som Energiforum Danmark har et samarbejde med, inviterer i det nye år til flere spændende gratis arrangementer. 

Blandt arrangementerne finder man blandt andet et arrangement på Restaurant Håndværkeren i Roskilde, hvor Byg Sjælland har fået Wavin A/S til at komme og fortælle om deres nyeste tiltag inden for klimatilpasningssystemer. Her vil der blandt andet være oplæg om kloak-, afløbs-, varme og ventilationssektoren. 

I februar åbner IDA blandt andet dørene til et af deres såkaldte gå-hjem-arrangementer, hvor man vil kunne høre om de nyeste forskningsresultater inden for bioenergi, brint og brændselsceller. Arrangementet finder sted den 21. februar og dagen efter i Aarhus vil man kunne høre om de nyeste muligheder inden for bygningsautomation og driftsovervågning. 

Et par dage senere (d. 27. februar) vil man i Køge kunne opleve endnu et gå-hjem-møde med fokus på nogle af de projekter som Køge Kyst A/S har gang i. 

Den 1. marts på Kalvebod Brygge i København ser IDA Mechanicals bl.a. på mulighederne for genanvendelse af byggematerialer og brugen af bæredygtige byggematerialer og hvordan man kan tage fat på de udfordringer der eksisterer ved brugen af nye materialer.

Den 20. marts har man mulighed for at høre om verdens kraftigste røntgenlaser, samt få et indblik i nanoteknologiens udvikling og de nye metoder til at bygge med atomer ved at skabe materialer med hidtil ukendte egenskaber.

Alle arrangementer er gratis at deltage i og er man interesseret, kan man læse mere om arrangementet og tilmelding, ved at finde det pågældende arrangement i kalenderen på Energiforum Danmarks hjemmeside. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.