Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Sidste kursus i efteråret på plads

af: Kasper Elton Jensen, 26-08-2016

Energiforum Danmark kan nu præsentere programmet for det sidste kursus i andet semester af Energiforum Danmarks Akademi 2016. Kurset er det sidste i en række af kurser, der i løbet af efteråret har fokus på driftsoptimering og fejlfinding. Kurserne afholdes i henholdsvis september, oktober og november.

Det sidste kursus i rækken afholdes d. 3. november i Skanderborg og d. 8. november i Glostrup, og henvender sig til driftspersonale med ansvar for ventilationsanlæg. På kurset, der har fået titlen, Spar energi – fejlfinding/diagnosticering på ventilationsanlæg, bliver du ikke ekspert i indregulering og energioptimering af ventilati­onsanlæg, men du bliver derimod introduceret til de grundlæggende principper i et anlæg og stifter bekendtskab med tegnene på ”god drift” og ”hent hjælp”.

Du får på kurset en grundig introduktion til grundprincipperne for ventilationsanlæg, samt overblik over forskellige metoder til fejlfinding og diagnosticering på ventilationsanlæg.

Lyder dette som noget for dig, kan du allerede nu tilmelde dig kurset i Skanderborg her og i Glostrup her, hvor du også finder det fulde program for dagen.

Kurset er som nævnt det sidste af en række kurser i Energiforum Danmarks Akademi her til efteråret, og forud for ovennævnte kursus afholdes det første kursus i serien d. 13. september i Glostrup og d. 15. september i Aarhus, og henvender sig til driftspersonale, der har ansvar for EMS-systemer og energioptimering. Det andet kursus i rækken har fokus på driften af vandbårne anlæg og afholdes den 6. oktober i Glostrup og 10. oktober i Aarhus. Alle kurserne kræver tilmelding, som du finder på Energiforum Danmarks hjemmeside.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.