SKRIV UD

Bolignetværket prøver ny spændende mødeform

af: Dorte Nørregaard Larsen, 16-10-2017

Når vi diskuterer renoveringer og energitiltag, hører vi som oftest om hvad der ER gjort, og vi har sjældent mulighed for, at videregive vores erfaringer til nogen FØR det er for sent. Det prøver Energiforum Danmarks Bolignetværk at lave om på.

Bolignetværket inviterer nemlig i samarbejde med Vejen Boligforening til debat om en konkret renoveringssag før de endelige beslutninger tages.

Situtaionen kort beskrevet:

Vejen Boligforening står over for en stor renovering af afdeling 12 fra 1964.

Skitseoplægget indebærer blandt meget andet renovering af køkken/bad, ventilation uden varmegenvinding og renovering af gavle. En fuld renovering af det massive murværk står højt på ønskelisten, også for at løfte afdelingens udtryk, men kan ikke umiddelbart klares inden for rammerne.

Projektet står i et vadested, det er nu de afgørende beslutninger skal tages: Vælger de den rigtige ventilationsløsning? Kan de få den ønskede renovering af murværket med, eller er det alligevel ikke pengene værd? Hør eksperternes råd, del erfaringer og få inspiration til næste renoveringssag.

Synes du at denne nye mødeform lyder interessant, eller er du bare interesseret i de faglige dilemmaer med facaderenoveirng og ventilation, så tilmeld dig til mødet som foregår d. 13/11 i Vejen.

Se program og tilmelding her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.