Inspiration SKRIV UD

Dansk Energi inviterer til 24 timer med ELFORSK

af: Ulrik Blaabjerg, 06-01-2017
Foto: Colourbox

Dansk Energis forsknings- og udviklingsenhed ELFORSK inviterer til 24 timer med fokus på forskning og udvikling i energieffektivisering. Hør blandt andet om mulighederne for energilagring og om sundhed gennem lys og indeklima. 

Til dig der interesserer sig for innovation inden for energisektoren, er der mulighed for at komme til et netværksdøgn med fokus på inspiration, udvikling, projekt match making og netværk. Blandt oplægsholderne er Henrik Ørskov Pedersen, Senior Technology Director hos Grundfos, Christian Stadil, CEO i Thornico Group samt Andreas Mogensen, ESA-astronaut og Danmarks første mand i rummet. 

Udover oplæg, overnatning på hotel samt forplejning er der i programmet også indlagt to udflugter. Her er der således mulighed for enten at besøge et af verdens fem største grund- vandskøleanlæg i Københavns Lufthavne, et grundvandskøleanlæg der sparer Københavns Lufthavne for millioner af kroner eller besøge EnergyLab Nordhavn, et enestående storbys-laboratorium. Her er der tale om et forsknings- og demonstrationsprojekt, som udvikler fremtidens smart city løsninger.

Arrangementet afsluttes med at kåre vinderen af ELFORSK Prisen 2016 ved Thomas Rønnow, CEO i COTES A/S.

Du finder det fulde program og link til tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.