Forsyning og VE SKRIV UD

Energistyrelsen inviterer til markedsdialog om udkast til udbudsbetingelser for teknologineutralt udbud i 2018

af: Ulrik Blaabjerg, 21-12-2017
Foto: Colourbox

For første gang i Danmark skal vindmøller og solceller konkurrere om at levere mest grøn strøm for pengene. Energistyrelsen inviterer derfor nu til markedsdialog om udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud i 2018.

Den 26. september 2017 indgik regeringen og Dansk Folkeparti en aftale om at lade vindmøller og solceller konkurrere om at levere mest grøn strøm for pengene i teknologineutrale udbud i 2018 og 2019. Det samlede budget er 1,015 mia. kr. for de to år. 

Energistyrelsen inviterer til at kommentere og stille spørgsmål til udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud i 2018. Det endelige udbudsmateriale vil bestå af udbudsbetingelser samt øvrige dokumenter som skabelon for tilbudsbrev, kontrakt mv.

Kommentarer og spørgsmål til udkastet til udbudsbetingelser for de teknologineutrale udbud skal sendes til Sobia Waheed (sow@ens.dk) og vindogsoludbud@ens.dk senest mandag den 29. januar 2018 kl. 10.

Spørgsmål, kommentarer og svar vil blive offentliggjort på www.ens.dk/vindogsoludbud.

Kilde: Energistyrelsen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.