Energibesparelser SKRIV UD

København bliver centrum for storbyernes grønne omstilling

af: Ulrik Blaabjerg, 08-02-2017
Foto: Colourbox

Klimanetværket C40, der er en samling af 40 globale storbyer, åbner nu et kontor i København, der skal fokusere på virksomheder, økonomi og innovation i kampen mod klimaforandringer. 

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), var mandag til stede ved åbningen af det nye kontor, der skal fungere som netværkets nye center for forretning, økonomi og innovation. Simon Hansen, der er manden i spidsen for det nye kontor, forklarer om beslutningen ved at ligge C40s kontor i København:

"København har en verdens mest ambitiøse klimaplaner, og er på vej til at være CO2-neutral i 2025. Der er store muligheder for C40 ved at åbne et kontor i København, hvor vi har mange gode erfaringer med at udvikle grønne løsninger når det gælder udviklingen af byen. Det er disse erfaringer som C40 kan være med til at få del i, ved at åbne et kontor i København". 

Frank Jensen er da også begejstret ved beslutningen om at lægge et permanent kontor i København og forklarer, at det blandt andet skyldes Københavns gode ry og rygte rundt om i verden, når det kommer til klimatiltag: 

"At C40, der er verdens førende klimanetværk for storbyer, vælger at lægge sit kontor i København, er en officiel anerkendelse af byens status som grøn leder. Det vil desuden få flere af verdens ledere til, at se på Københavns løsninger i den grønne omstilling og desuden på Danmark som helhed, når det gælder udviklingen af grønne danske løsninger". 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.