Inspiration SKRIV UD

Nye arrangementer fra IDA Mechanical

af: Ulrik Blaabjerg, 19-04-2017
Foto: Colourbox

I samarbejde med IDA Mechanical kan vi nu tilbyde et par spændende arrangementer henover foråret. Der er blandt andet mulighed for at komme til et gå-hjem-møde i Ingeniørhuset i København hvor IDA Mechanical har inviteret Grundfos A/S til at præsentere det nyeste indenfor cirkulationspumper. 

På mødet vil Grundfos præsentere det nyeste inden for cirkulationspumper ligesom man vil komme ind på komplette anlæg og løsningsmuligheder på klimaudfordringerne fremover. 

Et andet spændende arrangement er et besøg hos Kalundborg Kommune. Gennem mange år har Kalundborg været berømt for sin udnyttelse af spildvarme fra DONG Kraftværket, men nu hvor kraftværket er under afvikling, har Kalundborg Forsyning søsat en række grønne tiltag, som blandt andet udnyttelse af ressourcer fra b.la. kloakvand. Ved besøget vil kommunen derfor fortælle om deres klimatiltag og hvordan man effektivt og bæredygtigt udnytter ressourcer. Der afgår bus (betalt af IDA) fra IDA Huset, med opsamlinger ved Roskilde St og Holbæk St mod Kalundborg. 

Slutteligt er der blevet tilføjet et gå-hjem-møde på Haslev fjernvarme og ny installeret solvarmeanlæg. På dette gå-hjem-møde, besøger man Haslev Fjernvarme, som er et halmfyrede kraftvarmeværk, som netop er færdig med at installere et solvarmeanlæg, med tilhørende varmeakkumuleringstank, som mange varmeværker er i gang med for tiden.

Fremover bliver der flere kraft/varmeværker, der er opbygget på samme principper som det i Haslev og under arrangementet, hører man nærmere omkring hvorfor det er en fordel fremover at bruge denne type værker.

Arrangementerne kan findes i kursuskalenderen hvor man også finder link til tilmelding.  

Arrangementerne:

18. Maj: Det nyeste indenfor cirkulationspumper, ved Grundfos A/S

22. Maj: Kalundborgs grønne tiltag og effektiv, bæredygtig udnyttelse af ressourcerne

13. Juni: Gå-hjem-møde på Haslev fjernvarme og ny installeret solvarmeanlæg

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.