Energibesparelser SKRIV UD

Nyt seminar om energirenovering af større bygninger

af: Kasper Elton Jensen, 29-05-2017
Foto: Colourbox

Energistyrelsen inviterer i samarbejde med SBi – Aalborg Universitet, Grundejernes Investeringsfond (GI) og Bygherreforeningen til interessentseminar om en ny SBi-anvisning om energirenovering af større bygninger, der er resultatet af et metodeprojekt, som styrelsen iværksatte i 2016.

Seminaret afholdes onsdag d. 7. juni fra kl.13-16 hos Grundejernes Investeringsfond i København. Her vil du blive præsenteret for resultatet af det projekt, der er finansieret af Energistyrelsen og Grundejernes Investeringsfond om, hvordan renoveringer af store bygninger kan gennemføres for at sikre, at man dels får et troværdigt beslutningsgrundlag om energibesparelserne inden starten af projektet, og dels hvordan det sikres, at besparelserne realiseres i det færdige projekt.

Baggrunden for projektet var, at mange bygherrer og investorer har oplevet, at de energibesparelser, som de fik stillet i udsigt, inden de gik i gang med et større ombygningsarbejde, gik tabt undervejs i processen. Projektet blev udført i samarbejde med Bygherreforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Bygningsstyrelsen, Dansk Byggeri, Grundejernes Investeringsfond og Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), der alle har siddet i en styregruppe. Resultatet udgives den 1. juni 2017 af SBi som ”SBi-anvisning nr. 269, Renovering af større bygninger - metode og proces”.

Energistyrelsen oplyser, at målgruppen for anvisningen er bygherrer, der står for at gennemføre renoveringer af større bygninger, som f.eks. kontorbyggerier eller etageboliger, og som prioriterer gennemførelsen af energibesparelser.

Du kan læse mere om seminaret på Bygherreforeningens hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig seminaret.

Praktisk info
Tid: kl.13.00-16.00
Dato: 7. juni 2017
Sted: Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, København K
Pris: Gratis deltagelse, men tilmelding påkrævet

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.