Forsyning og VE SKRIV UD

Sidste chance for tilskud til solceller

af: Mikkel Nielsen, 16-10-2017
Foto: Colourbox

Den ene af Solar City Denmarks støttepuljer lukker d. 1 november 2017, men der er stadig penge tilbage at give af. Så skal man nå at søge støtte til skitseprojekter, så er det nu. Skitseprojektet skal være leveret og faktureret ved udgangen af november måned.

Som bygningsejer kan man søge tilskud til et skitseprojekt, hvilket kan arfklare, hvordan solceller, arkitektur og økonomi hænger sammen. Det færdige skitseprojekt udgør et beslutningsgrundlag, hvorfra en bygningsejer kan træffe sit valg ud fra; er solceller en god idé eller ej. Man kan også søge om et udvidet skitseprojekt i form af en helhedsløsning. Her ser man på hele ejendommens overordnede energitilstand.

Et skitseprojekt til solceller koster 10.000 kr. plus moms, hvoraf egenfinansiering udgør 4.000 kr. plus moms for ansøger. Et skitseprojekt til en helhedsløsning koster 20.000 kr. plus moms, og 8.000 plus moms i egenfinansiering for ansøger.

Alle bygningsejere kan ansøge, men forudsætningen for tilskuddet er, at solcelleanlægget skal være bygningsintegreret. Opnår man tilsagn skal ejendommen besigtiges af en rådgiver sammen med bygningens ejer. Samtidig drøftes ansøgerens overvejelser til placering.

Du kan finde mere info og ansøgningsskema her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.