Inspiration SKRIV UD

To arrangementer i forbindelse med RENOVER prisen

af: Kasper Elton Jensen, 16-03-2017
Foto: Colourbox

Hvert år uddeles RENOVER prisen af GI og Realdania, og i forbindelse med årets uddeling afholdes to gratis arrangementer i hhv. Valby og Vejle, der sætter fokus på brugerinddragelse og hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet.

I forbindelse med uddelingen af RENOVER prisen afholder Realdania og GI her til foråret to arrangementer, der er gratis for alle deltagere.

25/4 – Valby
Det første arrangement går under titlen Renovering for og med brugerne og finder sted d. 25. april på Vigerslev Allé skole i Valby. Her har deltagerne mulighed for, at blive klogere påbrugerinddragelse og det brede samarbejde i renovering. Realdania og GI inviterer til et fagligt arrangement, hvor du kommer helt tæt på de faglige læringsprocesser, møder kerneaktører, og får indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

27/4 – Vejle
Det andet arrangement har titlen Når renovering sætter gang i kulturlivet og løber af stablen d. 27. april i Kedelbygningen i Vejle. Her får deltagerne mulighed for, at blive klogere på, hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet. Også her kan du komme helt tæt på de faglige læringsprocesser, møde kerneaktører og få indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er ligeledes gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

Du kan læse mere om de to arrangementer her: http://renover.dk/event/.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.