Inspiration SKRIV UD

To arrangementer i forbindelse med RENOVER prisen

af: Kasper Elton Jensen, 16-03-2017
Foto: Colourbox

Hvert år uddeles RENOVER prisen af GI og Realdania, og i forbindelse med årets uddeling afholdes to gratis arrangementer i hhv. Valby og Vejle, der sætter fokus på brugerinddragelse og hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet.

I forbindelse med uddelingen af RENOVER prisen afholder Realdania og GI her til foråret to arrangementer, der er gratis for alle deltagere.

25/4 – Valby
Det første arrangement går under titlen Renovering for og med brugerne og finder sted d. 25. april på Vigerslev Allé skole i Valby. Her har deltagerne mulighed for, at blive klogere påbrugerinddragelse og det brede samarbejde i renovering. Realdania og GI inviterer til et fagligt arrangement, hvor du kommer helt tæt på de faglige læringsprocesser, møder kerneaktører, og får indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

27/4 – Vejle
Det andet arrangement har titlen Når renovering sætter gang i kulturlivet og løber af stablen d. 27. april i Kedelbygningen i Vejle. Her får deltagerne mulighed for, at blive klogere på, hvordan renovering kan sætte skub i kulturlivet. Også her kan du komme helt tæt på de faglige læringsprocesser, møde kerneaktører og få indsigt i centrale aspekter, potentialer og problematikker ved renovering. Arrangementet er ligeledes gratis, åbent for alle og inkluderer forplejning.

Du kan læse mere om de to arrangementer her: http://renover.dk/event/.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.