Energibesparelser SKRIV UD

Arrangement: Workshop og sightseeing om energirenovering

af: Gate 21
Af: Colourbox

Gate 21 og projektet Effect4Buildings inviterer til workshop og sightseeing 15.-16. maj: I Effect4Buildings arbejder nordiske og baltiske kommuner, regioner og lokale klynge sammen om den målsætning at forbedre eksisterende og udvikle nye finansielle modeller og værktøjer til (energi)renovering af offentlige bygninger.

D. 15.-16. maj samles projektets partnere og ”public bulding managers” fra de syv partnerregioner i København med det formål at udvikle på projektets finansielle modeller og værktøjer, såsom EPC/ESCO, Green leasing, multi-service-contracting m.fl.

D. 15. er en workshopdag med fokus på gode eksempler og erfaringer fra andre projekter og input til projektets modeller og værktøjer. D. 16. maj besøger vi forskellige energiprojekter. Vi ser rigtig gerne, at de danske kommuner er stærkt repræsenterede til arrangementet og håber, I vil tage lidt tid ud af jeres kalender til at lade jer inspirere og blive klogere på forskellige metoder og værktøjer til (energi)renoveringer. Det er muligt at deltage i dele af programmet og hele programmet, men angiv gerne hvilket tidsrum afhængig af forplejning. Læs mere om programmets aktiviteter her. 

Information: 
Dato: 15. maj.
Sted: Gate 21, Linjens Kvarter 2, 2620 Albertslund.
Varighed: 11.30-17.30. 
Pris: Gratis

Dato: 16. maj.
Sted: Hotel Østerport, Oslo pl. 5, 2100 København Ø.
Varighed: 08:00-14:00.  
Pris: Gratis

Tilmelding skal ske senest søndag d. 6. maj til Malene Bugge Larsen på malene.bugge.larsen@gate21.dk

Kilde: Gate 21 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.