Inspiration SKRIV UD

DANVAK tilbyder nyt kursus om den nye gassikkerhedslov

af: Ulrik Blaabjerg, 25-05-2018
Foto: Colourbox

Den 21. april 2018 trådte en ny lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, populært kaldet gassikkerhedsloven, i kraft. DANVAK tilbyder i denne sammenhæng, et kursus der sørger for at du får styr på, hvad den nye gassikkerhedslov betyder for dit arbejde. Som følge af vores samarbejde med DANVAK kan Energiforum Danmarks medlemmer desuden deltage til medlemspris. 

På kurset får du et overblik over, hvad den nye lov betyder for dig som autoriseret gasmester eller vvs’er. Det er nemlig vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser.

Den nye lov er en moderniseret og forenklet udgave af den tidligere, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt at drive sikker vvs-virksomhed i Danmark. Du skal overholde gassikkerhedsloven, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, så risikoen for forgiftning, eksplosion og brand er minimal.

På dette endagskursus gennemgås gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser og deres indhold med fokus på nyheder og ændringer i loven:

- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasmateriel
- Bekendtgørelse om gasdistributionsselskaber
- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasanlæg
- Bekendtgørelse om gaskvalitet
- Bekendtgørelse om sikkerhed for gasinstallationer

Tilmelding foregår her og Energiforum Danmarks medlemmer får 1000 kr. i rabat på prisen ved at bruge rabatkoden ”Gas2018”.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.