Politik og regler SKRIV UD

I HØRING: Lille ændring af bekendtgørelse om solceller i kommunerne

af: Dorte Nørregaard Larsen
Foto: Hans Nørregaard Larsen

Som overskriften antyder, har Energistyrelsen sendt en lille ændring af bekendtgørelsen "om undtagelse af visse kommunale solcelleanlæg  fra kravet om selskabsmæssig udskillelse" i høring. Ændringen omfatter desværre ikke en generel oprydning i regeljunglen eller en ny dispensationspulje til kommunale solceller, men en mulighed for, at benytte tilsagn fra restpuljen 2018 til andre anlæg end dem man har fået tilsagn til.

Det betyder, at har man fået et tilsagn eller et forhåndstilsagn inden for den restpulje, der udmøntes i 2018, som man hellere vil bruge til et andet anlæg, kan det lade sig gøre på visse betingelser. Fx. skal den installerede effekt af de solcelleanlæg man søger om kunne rummes inden for den installerede effekt af de oprindelig tilsagn. Det er også en betingelse, at der kun er tale om anlæg, der er blev søgt om dispenation til under den oprindelige pulje fra 2014 (men som blev afvist p.g.a. manglende plads).

Der er høringsfrist 31/8 - og ønsker du at bidrage til Energiforum Danmarks høringssvar, hører vi gerne fra dig senest 27/8.

Du kan se det samlede høringsmateriale her:

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.